Avarn Security vakt

Vi er Parat for deg! Over 1100 ansatte i Avarn-konsernet er allerede medlemmer i Parat. I Avarn Security er det 450 medlemmer. Det gir oss innflytelse overfor ledelsen på vegne av våre medlemmer.

Kontaktinfo til tillitsvalgte finner du lenger ned på denne siden

Vi i Avarn Security har etablert faste møter med ledelsen der vi har reell medinnflytelse og diskuterer alle forhold som påvirker arbeidsplassen og den daglige drift. Vi er representert i turnusutvalget som utarbeider turnusplaner og vernetjenesten. Vi har også etablert faste samarbeidsutvalgsmøter med konsernledelsen i Avarn Security, og vi har flere representanter i Parats sentrale forhandlingsutvalg som forhandler vekteroverenskomsten.

Som medlem i Parat blir du en del av den voksende fagforeningsgjengen i Avarn Security, med engasjerte tillitsvalgte som hele tiden er oppdatert på arbeidslivets lover og regler.

Vi får en generell driftsstøtte pr. medlem tilbake til klubben vår. Disse pengene går tilbake til dere medlemmer i form av medlemsmøter, godtgjørelser og mye annet spennende.

Hva får du som medlem i Parat?

Parat Avarn Security har godt skolerte tillitsvalgte som har gjennomført samtlige av Parats utdanningskurs. Vi jobber daglig med å bedre våre medlemmers arbeidshverdag med store og små saker. Vi er tilgjengelig på telefon, e-post og i vår egen Facebook-gruppe. Hovedtillitsvalgte sitter i flere utvalg, som blant annet sikkerhets- og beredskapsutvalget i YS og vektergruppe i Parat med blant annet politiet.

Parat tilbyr medlemmer gratis fagbrevkurs. Dette kurset har Parat hatt i mange år, som gjør at flere titalls medlemmer får fagbrev hvert år. Ved å ta fagbrev slipper du å ta re-godkjenningseksamen og man tjener 9,50 kr mer per time. Samtidig kjemper vi for økte tillegg for ubekvem arbeidstid, og vi var fagforeningen fikk gjennomslag for økt tjenestegrenstillegg.

Styret i Parat Avarn Security Vakt:

Hovedtillitsvalgt: Andre Bø, mobil: 48067334, e-post: andre.bo@avarnsecurity.com

Nestleder: Jørgen Hammer - Bergen

Sekretær: Ståle Raustøl

UNG representant: Carolina Ruud Hardang

Medlem: Jon Anders Karlsen

Her vi er lokalisert:

Region Øst: André Bø, Jørgen Hammer, Ståle Raustøl, Carolina Ruud Hardang og  Jon Anders Karlsen

Region Vest: Dan Philip Jansen 

Region Nord: Tor Urdal

Tillitsvalgte: 
Andre Bø, mobil: 480 67 334, mail: andre.bo@avarnsecurity.com

Ståle Raustøl, mobil: 928 61 279, mail: sraustol@yahoo.no

Carolina Ruud Hardang, mobil: 458 45 554, mail: carolinaruud@icloud.com

Jon Anders Karlsen, mobil: 936 51 830, mail: post@jonanders.com

Tor Urdal, mobil: 465 46 938, mail: tor_mikal96@hotmail.com

Dan Philip Jansen, mail: danp_j@hotmail.com

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS